Kvalsvikbygg AS utfører alle tjenester som naturlig hører inn under snekker og tømrerfaget.
Kvalsvikbygg bygger hus / eneboliger, tomannsboliger, hytter, garasjer, boder, anneks osv. for kunder som ønsker det. Vi har et bra og effektivt samarbeid med alle relevante håndverkere som trengs for og sette opp et nybygg. Våre kunder er byggherrer – private og profesjoenelle – i områdene Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Follo, Østfold og omegn. Om det gjelder nybygg som bygging av hus / bolig, hytter, garasjer og boder, kontakt oss for et godt tilbud!
Ca 50 % av alle våre jobber er rehabiliteringsjobber. Her hjelper vi deg med hele prosessen fra planlegning til innflytning. Eksempel på type jobber: Totalrenovering av næringsbygg, bolig eller hytte Etterisolering av vegger, tak og gulv Ny kledning Nytt tak Bytte av vinduer og dører Omgjøring innvendig for smarte bruksmuligheter Rehabilitering og oppussing av bad, kjøkken, kjeller, loft… Våre kunder er byggherrer – private og profesjoenelle – i områdene Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Follo, Østfold og omegn. Om det gjelder rehabilitering eller oppussing av bolig, hytter, garasjer og boder, kontakt oss for et godt tilbud!
Skal du bygge på eller utvide hus / bolig, hytte eller garasje så kan vi utføre dette. Typiske jobber innen tilbygg / påbygg er: Påbygg til hus / bolig Påbygg til hytte Veranda / terrasse, Oppløft Ark / inngangsparti osv. Våre kunder er byggherrer – private og profesjoenelle – i områdene Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Follo, Østfold og omegn. Om det gjelder tilbygg / påbygg av bolig, hytter, garasjer og boder, kontakt oss for et godt tilbud!